Синхронни помпи за градински езера

sinhronni pompi za gradinski ezera
ezerni pompi
sinhronna pompa System-X
sinhronna pompa System-N
asinhronna pompa Eco-Tec2
asinhronna pompa Eco-N
asinhronna pompa Eco-X2
fontanna pompa Power-X2
fontanna pompa Power-Tec2
fontanna pompa MultiSystem MP
fontanna pompa MultiSystem M
понеделник, April 22, 2013

Синхронни помпи за градински езера

 

 

 

Езерна помпа System-X

Езерна помпа System-X
- Водопади
- Фонтани и водни ефекти
- Изкуствени реки и потоци
- Филтриращи операции и водна циркулация

  System-X 750 System-X 1000 System-X 1501 System-X 2501 System-X 3500 System-X 4500
Дебит /Q max/ 13 л/мин
800 л/ч
 18 л/мин
1 100 л/ч
25 л/мин
1 500 л/ч
 44 л/мин
2 640 л/ч
 60 л/мин
3 600 л/ч
 70 л/мин
4 200 л/ч
Напор /H max/ 1.3 м  1.5 м  2.1 м  2.7 м  3 м  3.2 м
Мощност 15 w  18 w  30 w  45 w  65 w 85 w
Захранване 230V/50Hz  230V 50Hz  230V/50Hz  230V/50Hz  230V/50 Hz  230V/50Hz
Размери
вис./шир.
/дълж.(мм)
165x140x105  165x140x105  165x140x105  205/165/130  205x165x130  205x165x130
Изход G 1/2" - I  G 1/2" - I  G 1/2" - E  G 3/4" - E  G 3/4" - E  G 3/4" - E
Адаптор за маркуч -  -  Ø25 мм  Ø32 мм  Ø32 мм  Ø32 мм
Арт. № 156/001375  156/001376  156/001377  156/001372  156/001379  156/00138
Езерна помпа System-N

Езерна помпа System-N 
- Водопади
- Фонтани и водни ефекти
- Изкуствени реки и потоци
- Филтриращи операции и водна циркулация

  System-N
850
 
System-N
 1200
 
System-N
2100
System-N
 3400
 
System-N
 4200
 
Дебит /Q max/   13 л/мин
800 л/ч
 20 л/мин
1 200 л/ч
 35 л/мин
2 100 л/ч
 57 л/мин
3 400 л/ч
 70 л/мин
4 200 л/ч
Напор /H max/  1.3 м  1.8 м  2.5 м  3 м 3.2 м 
Мощност  15 w 25 w  44 w   65 w 75 w 
Захранване 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz
Размери (мм)
вис./шир./дълж
 170x172x110 170x172x110 170x172x110  210x210x128 210x210x128 
Изход  G1/2"  G1/2"  G1/2" G3/4"   G3/4"
Адаптор за маркуч
Ø13-14/19-20/25 Ø13-14/19-20/25 Ø13-14/19-20/25  Ø20/25/32 Ø20/25/32
 Арт. №  156/001360  156/001361  156/001362  156/001365  156/001368

 

ПРОДУКТИ ОТ КАТЕГОРИЯ "ПОМПИ ЗА ГРАДИНСКИ ЕЗЕРА"